Sunday, May 29, 2011

We Must Fun Everyday! Yeah!

haha,merepek sudah aku nie;p aku pun tak tahu nak ckp apexpelah.aku pakai hentam jela.memandangkan dah lama aku tak update blog nie.biaselah.aku nie bukan macam orang perempuan.minat sanagat main blog2 nie.aku pun tak tahu lah kenapa diorag minat sngat blog nie.aku buat blog nie pun sebenarnye saja saja je:p 
hari ini,aku nk crite satu kisah yang aku amat panas sikit lah.tapi,walaupun hari hari aku sebelum nie amat mengecewakan,aku tetap terus bErSabaR jelah.hahahahahaha
yela,lagipun semua nie dugaan ok;) tapi,dugaan2 pun aku tetap rase geram dengan orang yang telah buat aku sakit hati.pergh-,- sabar,sabr;p tak pe lah,sekarang nie aku hanya perlu tumpukan perhatian kat uitm and aku harap aku dapat sambung belajar kat sana:) AMIN.....
anyways,hidup mesti sentiasa amalkan ibadah and happy go lucky ok? :)